Vi hjälper dig med monteringen

Akustikmontage i Borås AB erbjuder en fullständig entreprenad med avseende på akustiska lösningar. Under våra 34 år i byggnadsbranschen har vi specialiserat oss på att montera och leverera olika akustik- och bullerlösningar. Detta medför att vi tillskansat stor kompetens och långvarig erfarenhet av undertaksentreprenader samt servicearbeten. Vi utför projekt på marknadens alla förekommande undertakstyper och inget jobb är varken för stort eller för litet för våra duktiga montörer. Vår målsättning är att du som kund enkelt och smidigt skall kunna köpa högkvalitativa akustiska produkter, som vi sedan levererar i rätt tid och till rätt pris.

Akustikmontage i Borås AB har ett bra och nära samarbete med samtliga av de marknadsledande undertaksleverantörerna och vi arbetar enbart med beprövade och godkända kvalitetsprodukter. Våra kunder är många och sträcker sig från privatpersoner samt mindre bygg- och fastighetsföretag, hela vägen till riksbyggare såsom NCC, PEABSerneke och Skanska. Vi utför också frekvent arbeten åt kommuner och landsting, likaså hjälper vi restauranger, butiker, skolor, privata fastighetsägare och kontorsbaserade företag med att installera undertak, akustiktak och väggabsorbenter.

Skulle du och ditt byggnadsprojekt vara i behov av material och/eller montagehjälp så tveka inte att höra av dig till oss för en kostnadsfri offert. Vi utför våra arbeten med garanti och arbetar efter mottot att allt skall finnas med i våra kalkyler och offerter i samband med upphandling. Entreprenaden kommer sedan att utföras på överenskommet sätt och på avtalad tid. Efter slutfört arbete är vi noga med att inte lämna kvar något restmaterial eller skräp, utan vi är måna om att hålla rent efter oss. Detta då vi eftersträvar att etablera en professionell affärsrelation som innebär nöjda och återkommande kunder.

För dig som är privatperson och bosatt i Västsverige

Önskar du hjälp med att montera de produkter som du inhandlat i vår webbshop? I sådana fall kan du boka in en av Akustikmontage i Borås AB’s montörer. Timpriset för detta är 550 kronor (inklusive moms). Arbetet berättigar till rotavdrag. Detta innebär att, ifall du har full avdragsrätt, enbart betalar 275 kr/timma (inklusive moms).

För anbud, offerter och förfrågningar var god kontakta oss via formuläret nedan alternativt maila oss.

 


Kontaktformulär:

Send Message